Οι υποψηφιότητες των βραβείων Grammy 2018

Οι υποψηφιότητες των βραβείων Grammy 2018

Εκπλήξεις και ανατροπές περιέχει η τελική λίστα των υποψηφίων προς βράβευση για τα επόμενα Βραβεία Grammy.

 
Οι υποψηφιότητες για τα εξηκοστά Βραβεία Grammy μόλις ανακοινώθηκαν.

Το μεγαλύτερο μουσικό γεγονός συμπληρώνει εξήντα έτη ιστορίας και για το σκοπό αυτό η τελετή απονομής θα μεταφερθεί στη Νέα Υόρκη και στο «Madison Square Garden». Τα εξηκοστά βραβεία Grammy θα διεξαχθούν στις 28 Ιανουαρίου 2018, λίγο νωρίτερα ημερολογιακά σε σχέση με τα τελευταία έτη. Στο πόστο του παρουσιαστή θα παραμείνει για δεύτερη χρονιά ο James Corden.

Το 2019 η διοργάνωση αναμένεται να επανέλθει στη βάση της στο Λος Άντζελες.

Η καταληκτική ημερομηνία καταβολής προτάσεων για τα 60α Βραβεία Grammy είχε οριστεί για τις 30 Σεπτεμβρίου. Από τις 16 έως τις 29 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε ο πρώτος γύρος της ψηφοφορίας στις 22.000+ υποβολές που κατέληξε στις υποψηφιότητες. Ο τελικός γύρος που θα αναδείξει τους νικητές θα διαρκέσει από τις 7 έως 21 Δεκεμβρίου.

Οι προτεινόμενοι προς βράβευση στην κορυφαία μουσική εκδήλωση γνωστοποιήθηκαν την Τετάρτη 28 Νοεμβρίου. Η τραγουδίστρια – τραγουδοποιός Andra Day αποκάλυψε τους υποψηφίους στις τέσσερις γενικές κατηγορίες (Καλύτερος Νέος Καλλιτέχνης, Ηχογράφηση της Χρονιάς, Τραγούδι της Χρονιάς και Άλμπουμ της Χρονιάς) ζωντανά στον τηλεοπτικό αέρα της εκπομπής «CBS This Morning».

Αμέσως μετά, η Ακαδημία Ηχογράφησης δημοσιοποίησε στην ιστοσελίδα της και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τον πλήρη κατάλογο των υποψηφιοτήτων σε όλες τις 84 κατηγορίες.

Αποτελώντας έναν από τους κορυφαίες νικητές της διοργάνωσης όλων των εποχών με 21 βραβεία, ο JAY-Z αποσπά φέτος εννέα υποψηφιότητες, ανεβάζοντας την προσωπική συγκομιδή του στις 74 υποψηφιότητες.

Κατά πόδας ο Kendrick Lamar που προτείνει προς βράβευση εφτά φορές και ακολουθεί ο Bruno Mars με έξι υποψηφιότητες.

Μεγάλες εκπλήξεις είναι η παρουσία ονομάτων στη λίστα όπως η Lady Gaga, η P!nk, η Kesha και η Lana Del Rey. Δεν απουσιάζουν το «Despacito», ο Ed Sheeran και η Lorde.

Οι υποψήφιοι των 60ων Βραβείων Grammy

Record Of The Year

«Redbone» – Childish Gambino
«Despacito» – Luis Fonsi & Daddy Yankee Featuring Justin Bieber
«The Story Of O.J.» – JAY-Z
«HUMBLE.» – Kendrick Lamar
«24K Magic» – Bruno Mars

Album Of The Year

«Awaken, My Love!» – Childish Gambino
444- JAY-Z
DAMN.- Kendrick Lamar
Melodrama- Lorde
24K Magic- Bruno Mars

Δείτε όλες τις κατηγορίες στο Musictimes

82 Georgiou Griva Digeni
Cyprus, 3101 Limassol
Phone: (+357) 97733713
Email: info@airlandmusic.com